Нашите услуги

НачалоНашите услуги

Обучение

Ние Ви предлагаме широка гама от възможности за обучение. Важно е нашите клиенти да знаят правилния начин за експлоатация и поддръжка на машините, които доставяме. Ние предлагаме обучение, което обхваща всички изисквания, необходими за управление, поддръжка и цялостна грижа.

Договор за обслужване

Ние предлагаме индивидуални договори за обслужване и поддръжка, специално изготвени според Вашите възможности и нужди. Чрез нашите договори за обслужване се дава увереност на нашите клиенти, че тяхното оборудване работи с оптимална производителност.

Производствен анализ

Винаги има място за подобрение. Искате ли да знаете как може да се оптимизира ефективността и производителността на обработката на проводници във Вашата компания? С нашия производствен анализ ще разберете къде точно има място за подобрение.

Резервни части

Искате да разполагате с подходящите оригинални резервни части по всяко време, за да бъде прекъсването на работата поради поддръжка и ремонт възможно най-кратко? Тогава се възползвайте от възможностите ни за доставка: ние Ви помагаме складът Ви да бъде зареден чрез експресна доставка.

Информационно бюро

Имате проблеми с оборудването си и се нуждаете от незабавно решение? Нашето информационно бюро е най-добрата възможност за контакт в случай на каквито и да е технически и оперативни въпроси.

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин, за да получавате всички новини дирекно във вашата пощенска кутия.