За нас

НачалоЗа нас

От 2006 г.

ТЕКУНИ ЕООД е официален представител на водещи световни фирми в областта на рязане и заголване на проводници и кабели, както и на кримпване на контактни накрайници, изработване на комплектни кабелни снопове.

През последните 10 години ние се превърнахме в лидер на пазара, като нашето портфолио включва най-добрите световни марки.

Komax
Швейцарската компания Komax AG е технологичен лидер с най-голям пазарен дял в машините за обработка на кабели.
Kabatec
Kabatec е специализирана в бандажирането,залепването и фиксирането на задържащи части за кабелни снопове. Основният им опит включва разработването и производството на автоматични и полуавтоматични машини за обработка на самозалепващи и незалепващи ленти.
Exmore
Exmore е специализирана в разработването на персонализирани решения за автоматична обработка на проводници. Компанията е фокусирана върху разработването на приложения, свързани с обработката на сензорни кабели. Тези кабели са ключов елемент в превозните средства, които се движат на високо автоматизирана или дори автономна основа.
artos-sponsors-logo
Artos Engineering, със седалище в Брукфийлд, Уисконсин, САЩ, е лидер в автоматизацията на обработката на проводници в Северна Америка.
Schunk
Schunk Sonosystems е водещият специалист в света в областта на ултразвуковото заваряване на метали при обработката на кабелни снопове.
Mecalbi
Mecalbi е португалска компания, създадена през 2006 г. в Кастело Бранко, специализирана в разработването и производството на термосвиваеми системи.
Wezag
Рязане, зачистване, издърпване и кримпване – вече повече от 65 години Wezag предлага на своите клиенти безопасно решение за обработка за почти всяко приложение.
ZF
Със своята широка продуктова гама тя има правилното решение за всеки проблем със свързването: ферули, инструменти и машини за много различни приложения.
Laselec
Laselec разработва лазерни решения за зачистване и маркиране на проводници, както и интелигентни монтажни платки за производство на кабелни снопове.
Mecal
Mecal доставя най-добрите инструменти за кримпване (апликатори) и най-здравите преси за кримпване на индустрията за проводници от около четиридесет години.

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин, за да получавате всички новини дирекно във вашата пощенска кутия.