Машини за зачистване на кабели

Mira_32_wire-sample_multi-conductor_cable_3_wires
  • Машини за зачистване на кабели

Mira 32

Mira_230_Q_Display_Error
  • Машини за зачистване на кабели

Mira 230/230 Q

Mira_340_01_gray_V1
  • Машини за зачистване на кабели

Mira 340/340 Q

Mira_440_01_gray_V1
  • Машини за зачистване на кабели

Mira 440

Машините за зачистване на кабели са основни инструменти в различни индустрии, които се занимават с електрически и електронни кабели. Тези машини опростяват процеса на премахване на изолация от кабели, спестявайки време и разходи за труд. Тук разглеждаме различните видове машини за зачистване на кабели, техните характеристики и приложения.

Машините за зачистване на кабели са различни видове, всяка със своите уникални характеристики и функции. Най-често срещаните видове машини са ръчни и  електрически.

Ръчните машини са най-елементарният и достъпен вариант, подходящ за малки операции. Те изискват физическо усилие за работа и са идеални за оголване на кабели с малък диаметър.

Електрическите машини, от друга страна, са по-напреднали и могат да обработват по-големи кабели с по-висока прецизност и скорост. Те работят с помощта на електрически мотор, който захранва остриетата за оголване.

Ние предлагаме машини на швейцарската фирма Komax от серия Mira, които са изключително компактни, мощни и не на последно място на много атрактивна цена.

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин, за да получавате всички новини дирекно във вашата пощенска кутия.